Hakim AS mbuwang tuntutan hukum ‘agen manca’ vs Steve Wynn
toto

Hakim AS mbuwang tuntutan hukum ‘agen manca’ vs Steve Wynn

A hakim federal ing Amerika Serikat ana mecat miturut sipil dening Departemen Kehakiman negara sing ngarahke kanggo meksa Steve Wynn (digambar ing foto Totobet HK file), pangadeg bisnis casino Wynn Resorts Ltd, kanggo ndhaftar minangka “agen” saka Republik Rakyat China. Miturut laporan media, hakim ora nemtokake manawa Pak Wynn sejatine tumindak minangka agen Beijing. Nanging […]

toto

GAN Olahraga lan Super RGS kanggo Deepen GAN-WynnBet Partnership

Provider saka gambling lunak lan teknologi GAN announced dina iki wis mlebu kemitraan nasional eksklusif karo WynnBet kanggo integrasi GAN Sports lan Super RGS. Integrasi negara mangsa ngarep WynnBet, liwat WSI US, LLC, entitas resmi ing ngendi merek gambling keluaran hk makaryakke, nganakake analisis ekstensif lan Highly competitive kabeh opsi kasedhiya ing pasar sadurunge milih […]

toto

BGC menyeru “tindakan segera” ke atas harga tenaga untuk sektor permainan berasaskan darat UK

Majlis Pertaruhan dan Perjudian (BGC) berkata kenaikan harga tenaga boleh memberi impak buruk kepada operasi permainan berasaskan darat. UK.- Lobi industri permainan British dan persatuan standard The Betting and Gaming Council (BGC) telah menggesa tindakan segera ke atas harga tenaga untuk mengelakkan kesan “malapetaka” ke atas operasi permainan berasaskan pengeluaran macau darat. Ia menyeru perdana […]