GAN Olahraga lan Super RGS kanggo Deepen GAN-WynnBet Partnership
toto

GAN Olahraga lan Super RGS kanggo Deepen GAN-WynnBet Partnership

Provider saka gambling lunak lan teknologi GAN announced dina iki wis mlebu kemitraan nasional eksklusif karo WynnBet kanggo integrasi GAN Sports lan Super RGS.

Integrasi negara mangsa ngarep
WynnBet, liwat WSI US, LLC, entitas resmi ing ngendi merek gambling keluaran hk makaryakke, nganakake analisis ekstensif lan Highly competitive kabeh opsi kasedhiya ing pasar sadurunge milih kanggo nggabungake GAN Sports lan Super RGS menyang Sportsbook online sawijining.

Seneng ngumumake mitra katelu kanggo GAN Sports, Rob Lekites, wakil presiden North American Sports ing GAN, mbatesi kemitraan kasebut minangka kesempatan sing apik kanggo perusahaan kasebut kanggo nduduhake “teknologi taruhan olahraga inovatif kanthi merek nasional sing unggul ing pasar. karo WynnBet Sportsbook ing Encore Boston Harbour.

Panyedhiya teknologi B2B saka solusi gambling dhuwit nyata lan WynnBet sarujuk yen integrasi bakal kelakon ing kabeh yuridiksi US mangsa kanggo merek game, kalebu Bukak mbesuk saka WynnBet Sportsbook toko ing Wynn Resorts ‘Encore Boston Harbour ing Massachusetts awal taun sabanjuré.

“Kombinasi teknologi buku olahraga sing canggih GAN karo tim kepemimpinan sing berpengalaman lan sukses WynnBET nyedhiyakake kesempatan wutah sing luar biasa kanggo loro organisasi kita,” Lekites terus, ngucapake woro-woro kasebut minangka luwih nguatake kemitraan karo WynnBet ing Michigan lan validasi “kemampuan GAN kanggo nyedhiyakake solusi buku olahraga sing beda banget lan fleksibel.

Super RGS kanggo Deepen Kolaborasi
GAN kang Super RGS sistem pangiriman kumpulan isi sing bakal disebarake ing kabeh yuridiksi iGaming mangsa kang WynnBet dadi online operasional disetel SGP Prize kanggo deepen collaboration karo operator gambling, dadi support tambahan kanggo operasi WynnBet.

Lekites uga yakin manawa kemitraan eksklusif karo WynnBet bakal nambah posisi perusahaan minangka salah sawijining panyedhiya teknologi paling dhuwur ing negara ing ruang iGaming, nambah resepsi GAN Sports lan narik kawigaten mitra anyar sing pengin entuk manfaat saka solusi kasebut.

Atas jenenge WynnBet, presiden Wynn Interactive Ian Williams ujar manawa dheweke lan kabeh tim ing Wynn Interactive ngarepake ngembangake kemitraan karo GAN lan nawakake pemain WynnBet “pengalaman taruhan olahraga sing luwih apik.”

Sadurungé ing sasi, panyedhiya teknologi gambling announced expansion saka Result HK kontrak karo supplier hosting global Internet Vikings kanggo nutupi total 15 US-diatur yuridiksi game lan terus mbangun ing kemitraan sing diwiwiti ing April taun.

Ing Nopember, GAN nglaporake revenue kuartal katelu sing relatif rata lan ngumumake penundaan panuntunan revenue setahun amarga kahanan sing durung mesthi pasar ing pasar Eropa lan AS.